fbpx

Trygt opphold hos oss

Covid-19

 

Pellestova Hotell

Hundersetervegen 910,
2636 Øyer
Tlf: 61 27 45 00
post@pellestova.no

Her på fjellet har vi alltid vært lidenskapelig opptatt av at du som gjest skal få en god opplevelse på Pellestova, nyte god mat og føle på friheten fjellet gir. Det er for oss alle en litt surrealistisk og annerledes verden vi lever i om dagen, men du kan være trygg på at vi gjør vårt beste for at oppholdet ditt på Pellestova Hotell skal være like godt og trygt som alltid. 

For deg som kjenner oss fra tidligere, vil du oppleve at vi har gjort en del endringer i måten vi serverer mat på.  Vi serverer blant annet ikke lenger frokostbuffét, men har bordservering med bestilling av varmmat rett fra kjøkkenet. Lunsjbestilling gjøres ikke lenger ved kasse, men ved bruk av QR-koder på bordene. 

Vi har ellers utarbeidet gode rutiner for å ivareta et solid smittevern, men er samtidig avhengig av at dere som besøker oss følger de tiltakene som er satt på plass. Informasjon om og rutiner rundt renhold er tydelig beskrevet ved fellesområdene på hotellet.

Vi ønsker at du:

Holder deg hjemme ved symptomer på Covid-19
Det er vanlig å være snufsete i perioder, men opplever du andre symptomer på Covid-19 (luftveisproblemer, feber, etc.) skal du holde deg hjemme. Opplever du symptomer på hotellet skal du holde deg på hotellrommet og kontakte resepsjonen.

Vasker hendene ofte
Benytt også desinfiserende middel som står tilgjengelig i alle fellesområder

Opprettholder avstand
Det skal opprettholdes en minimum avstand på 1 meter mellom alle gjester. 

 

 

Åpningstider

Vår historie

Vær og føre

Vertskapet

Kontakt oss

Stilling ledig

Ofte stilte spørsmål

Veibeskrivelse

Fra Oslo

Følg E6 forbi Lillehammer og ta av til Hafjelltoppen, 3. avkjørsel etter Lillehammer sentrum.

Følg videre skilt mot Hafjelltoppen. Ved første veikryss med vikeplikt, ta til høyre. Følge denne veien gjennom bompasseringen og hele veien opp til oss. Pellestova Hotell ligger i enden av denne veien.

Bompasseringen koster 30 kr. Det er en automat like etter passeringen hvor du kan gjøre opp eller du kan registrere deg her, slik at betalingen skjer automatisk: http://www.hundersetervegen.no/

Du betaler kun for bompasseringen på veien opp.

Fra Trondheim

Ta av E6 til Hafjelltoppen. Følg deretter videre skilt mot Hafjelltoppen. Ved første veikryss med vikeplikt, ta til høyre. Følge denne veien gjennom bompasseringen og hele veien opp til oss. Pellestova Hotell ligger i enden av denne veien.

Bompasseringen koster 30 kr. Det er en automat like etter passeringen hvor du kan gjøre opp eller du kan registrere deg her, slik at betalingen skjer automatisk: http://www.hundersetervegen.no.

Du betaler kun for bompasseringen på veien opp.

Med buss

I vintersesongen går det buss som tar deg til oss fra Øyer sentrum to ganger om dagen. En av avgangene korresponderer med buss fra Lillehammer  Skysstasjon, slik at det er mulig å ta seg til / fra Pellestova – Lillehammer en gang om dagen.

Sjekk her for informasjon om bussrute 245.

Hafjell Alpintsenter – Pellestova:

kl. 10.09 med ankomst kl. 10.30. Buss 142 fra Lillehammer ankommer kl. 10.04.

kl. 15.25 med ankomst Pellestova kl. 15.50.

Pellestova – Hafjell Alpinsenter:

kl.10.35  ankomst 11.00

kl. 15.55 ankomst 16.20.    Buss 142 til Lillehammer avgang kl 16.40

Med taxi

Ved ankomst med tog til Lillehammer Skysstasjon bruker det å være taxier tilgjengelig. Taxi fra Lillehammer til Pellestova Hotell tar ca. 30 minutter. Ta kontakt med Lillehammer / Øyer taxi på tlf 06565 for nærmere informasjon om pris eller forhåndsbestilling.

Pellestova Hotell hafjell