fbpx

Ny Hotellfløy

Elegante rom, fellesområder og fasiliteter

Vi har nå startet arbeidet med å reise en helt ny hotellfløy her på fjellet. Den vil inneholde 30 nye elegante rom, i tillegg til en ny peisestue, treningsrom, ski- og sykkelstall, garasje og vaskehall. Planleggingen av hotellfløyen har pågått over flere år, og vi gleder oss til å vise dere både bygget, rommene og alle de små detaljene!

Planen er å ha hotellfløyen innflyttingsklar for gjester til sommersesongen 2024.

Elegante rom

Trinn inn i en verden av ren luksus og sjarm med våre nye elegante rom. Beundre moderne design flettet sammen med tidløs tiltrekning. Panoramavinduer rammer inn fantastisk utsikt, og gjør naturen til en del av din flukt. Nyt overdådig komfort, omringet av nøye utvalgte detaljer og førsteklasses fasiliteter. Slapp av i en atmosfære som oser av velbehag. Velkommen til ditt fristed for avslapning og forfining.

Lune fellesområder

En nydelig foaje, elegante hotellkorridorer og en lun og flott peisestue. Peisestuen er stedet du som gjest vil ha muligheten til å slappe av med en bok, et glass vin eller nyte en hyggelig kveld med reisefølget. Denne peisestuen er eksklusivt tilgjengelig kun for hotellets gjester og vil være det perfekte stedet å nyte freden som kun fjellet kan gi.

Unike fasiliteter

Vår nye hotellfløy vil være spekket med fasiliteter som vil dekke alle deres behov. Her finner du et romslig treningsrom med moderne utstyr, en parkeringskjeller med heis opp til din etasje, et eget vaskeanlegg for bilen din og en sykkel- og skistall hvor du kan preppe og mekke på utstyret ditt og planlegge dagens utflukter.

Alt elegant innredet og med intuitive løsninger.

Se våre andre prosjekter