fbpx

Spisesteder

restauranten

Lidenskap for mat og drikke

Her på Pellestova Hotell Hafjell står smaksopplevelser i fokus. Pellestova er derfor stedet for deg som setter pris på god mat og godt drikke.

Vårt kjøkken er lekent og serverer matretter som kombinerer tradisjonelle og nye smaker.  Vi liker å eksperimentere og er alltid på jakt etter nye smakskombinasjoner for de beste matopplevelsene. 

slakteriet restaurant

Med fokus på nærhet til fjellet og råvarene

I ytterkanten av området på Pellestova Hotell ligger Slakteriet, med usjenert utsikt utover det fantastiske fjellet og alt dets innhold. Med et åpent kjøkken, intim atmosfære og vedfyrt peis, ønsker vi å skape opplevelser både når det gjelder smak, men også på relasjon, historie og minner.

Pellekroa pizzeria

Steinovnspizza med fantastisk utsikt rett ut i fjellet

Vår skikafé og pizzeria rett ved løypa! På vinteren kan du skli rett inn til en nystekt italiensk pizza etter skituren. På sommerstid kan du parkere sykkelen rett ved døra.

Peisestova

Peisestova er hotellets stue og bar med flott panoramautsikt over Øyerfjellet. Her kan man synke ned i gode sofaer med en kopp varm sjokolade eller nyte et glass vin foran peisen. Mange velger å starte kvelden med en aperitiff her.

Les mer
Vinkjelleren

Hos oss finner du en av fjellnorges mest rikholdige og spennende vinkjellere!

Vårt vinkart består av over 450 viner, noe for alle ganer og anledninger.  

Les mer
lunsjservering

Lyst på varm suppe, kyllingsmørbrød eller bare kakao og vaffel?

 

 

Les mer

Aktiv ferie?

Vinter og sommer er Pellestova det perfekte utgangspunkt for en aktiv helg enten i skisporet eller på en av våre flotte tur – og sykkelstier. Ta med jentegjengen, gutta eller kjæresten på en helg de sent vil glemme!