fbpx

Overnatting

Pellestova

Bestill opphold nå


Nyt fjellets ro – ta turen til oss på toppen av Hafjell!

På vinterstid har vi ski-in/ski-out for langrenn og om sommeren starter tur- og sykkelstiene rett utenfor døra.  Her våkner du opp til frisk fjelluft og kan starte dagen med en god hotellfrokost. Etter en aktiv dag kan du komme til dekket bord og nyte en bedre middag i en av våre restauranter.

Vi tilbyr ulike typer rom, inkludert dobbeltrom, familierom og fjellsuiter. Mens noen av rommene våre befinner seg i hovedbygningen på andre og tredje etasje, har vi også rom plassert i den nye høtellfløyen. Uansett hvilken romtype du velger, er frokosten inkludert i prisen.

Unn deg et opphold hos oss!

Våre rom

Pellestova

Fjellsuite

Våre mest ekslusive rom, som er totalrenovert i 2022/23. 38 kvm stort dobbeltrom, med romslige stue og separat soverom. Walk-in closet og stort delikat baderom. Rommene er individuelt utsmykket av lokal kunstner.

Pellestova

Familierom

Våre nyoppussede familierom som nylig ble renovert i 2023. Familierom tilbyr den perfekte settingen for familieopphold. Rommene er romslige og tilbyr nok plass til hele familien, med separate soverom og komfortable oppholdsområder. De oppgraderte rommene har blitt designet med fokus på både stil og funksjonalitet, slik at du og din familie kan nyte et avslappende og behagelig opphold.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pellestova

Dobbeltrom

Nyoppgraderte dobbeltrom som ble oppusset i 2023. Med moderne design og komfortable fasiliteter, kan du slappe av og nyte ditt opphold hos oss. Rommet er innredet med omsorg og oppmerksomhet for detaljer, og tilbyr en avslappende atmosfære etter en dag med eventyr i Hafjell. Gled deg over en god natts søvn i den komfortable sengen og våkn opp til en fantastisk utsikt over fjellene.

Våre fasiliteter

Innendørs parkering

Pellestova Hotell Hafjell har egen innendørs parkering. Ganske så behagelig når vintervært byr på snø og kuldegrader. Parkeringen er kostnadsfri for gjestene som bor på hotellet. 

Skistall og smørebod

Du skal lete lenge etter et bedre smørerom enn på Pellestova Hotell Hafjell. Her kan du oppbevare skiene dine under oppholdet og klargjøre skiene for en ny dag i løypa.

Vi har Swix smørebenk med avtrekk, og her finner du også smørejern, løypekart og dagens smøretips!  Alt ligger til rette for en god opplevelse i skisporet!

Treningsrom

Pellestova Hotell Hafjell har et lite, men velutstyrt treningsrom. Nøkkel får du i resepsjonen.

For «ikke-boende» kr 50 per gang.

Hund med til fjells

Hunder er velkomne hos oss! Som overnattende gjest kan du gjerne ha med hund på rommet, mot et tillegg på 350,- for hele oppholdet. Hunden kan da tas med gjennom lobbyen og opp til hotellrommet, men det er ikke tillatt med dyr i fellesarealer eller på våre spisesteder.

Dersom du ønsker kan du gjerne benytte vårt hunderom. Hunderommet har varmekabler i gulvet og har plass til 14 hunder. Her får alle egne bur, vannskåler og nyvaskede tepper.

Det koster ingenting å benytte hunderommet, men informér i resepsjonen dersom hunden blir i hunderommet over natten. 

Wifi

Gratis wifi på alle rom.

Sykkelutleie

Vi har terrengsykler til utleie. Ta kontakt med vår resepsjon for å leie sykkel eller for å få turtips!

Trugeleie

Utforsk vinterlandskapet til fots på truger! Vi har truger til voksne til utleie.

Kr 195,- per dag. Henvend deg i resepsjonen for å leie. Vi hjelper deg gjerne med turtips!

«Tusen takk for  et kjempehyggelig opphold med fine fjellturer til fots og med sykkel. Vi kommer mer enn gjerne tilbake! Flott sted med super service og nydelig mat.

– Mette og Tom

«Vi har kost oss med fine turer i vakker natur.
Følt oss velkommen og tatt godt imot.
Maten er ypperlig og servicen er perfekt.
Ettermiddag i peisestuen med øl og sparkling er et must.
Kommer igjen neste år.»

«Pellestova er en stor opplevelse hver gang. Fantastiske hotellrom, nydelig mat og gode møteromsfasiliteter. Topp dette med hyggelig personale og fantastiske omgivelser og turmuligheter, og du har et produkt som fortjener toppskåren.»

«Alltid godt å komme på Pellestova. Hyggelig og serviceinnstilt personale, nydelig mat og fantastiske omgivelser uansett årstid. Terrenget rundt Pellestova egner seg godt sommer som vinter – gå, sykle eller ski.
Kan anbefales.»