fbpx

Om Pellestova

Pellestova Hotell

Hundersetervegen 910,
2636 Øyer
Tlf: 61 27 45 00
[email protected]

Pelle Skalmstad (døpt Magnus Vladimir Illarionovich Sladnjev) 1919-1990, var sønn av en ukrainsk flyktning som giftet seg med datteren på gården Skalmstad i Øyer. I 1944 ble Pelle av helsemessige årsaker anbefalt å tilbringe en sommer i fjellet.

Pelle viste seg å være en god forretningsmann, og i 1946 åpnet han vinduet på den lille Pellestova og solgte kaffe i sprukkent porselen. Som den gode øyværingen han var, så han fort et potensial i dette, og historien om Pellestova som fjellstue og overnattingsplass var i gang.

Pellestova Hotell hafjell

Veibeskrivelse

Fra Oslo

Følg E6 forbi Lillehammer og ta av til Hafjelltoppen, 3. avkjørsel etter Lillehammer sentrum.

Følg videre skilt mot Hafjelltoppen. Ved første veikryss med vikeplikt, ta til høyre. Følge denne veien gjennom bompasseringen og hele veien opp til oss. Pellestova Hotell ligger i enden av denne veien.

Bompasseringen koster 30 kr. Det er en automat like etter passeringen hvor du kan gjøre opp eller du kan registrere deg her, slik at betalingen skjer automatisk: http://www.hundersetervegen.no/

Du betaler kun for bompasseringen på veien opp.

Fra Trondheim

Ta av E6 til Hafjelltoppen. Følg deretter videre skilt mot Hafjelltoppen. Ved første veikryss med vikeplikt, ta til høyre. Følge denne veien gjennom bompasseringen og hele veien opp til oss. Pellestova Hotell ligger i enden av denne veien.

Bompasseringen koster 30 kr. Det er en automat like etter passeringen hvor du kan gjøre opp eller du kan registrere deg her, slik at betalingen skjer automatisk: http://www.hundersetervegen.no.

Du betaler kun for bompasseringen på veien opp.

Med taxi

Ved ankomst med tog til Lillehammer Skysstasjon bruker det å være taxier tilgjengelig. Taxi fra Lillehammer til Pellestova Hotell tar ca. 30 minutter. Ta kontakt med Lillehammer / Øyer taxi på tlf 06565 for nærmere informasjon om pris eller forhåndsbestilling.

Åpningstider

Vår historie

Vær og føre

Vertskapet

Kontakt oss

Stilling ledig

Ofte stilte spørsmål