fbpx

Våre møterom

lokaler

Villreinen

Størrelse: 23 m²
Kapasitet: Styrebord – 12 stk. 

Villreinen er et lunt og koselig møterom med moderne innredning og høy komfort. Villreinen er møblert med et romslig styrebord i heltre med plass til inntil 12 personer. I tillegg er det lite rundt samtalebord med 4 stoler.

I tilknytning til Villreinen ligger møterommet Rypa, som kan brukes som et ekstra rom dersom man ønsker å dele opp i gruppearbeid i løpet av dagen. Rypa har sitteplasser til 8 personer.

lokaler

Birken

Størrelse: 20 m²
Kapasitet: Styrebord – 14 stk. 

Birken er utstyrt med et solid langbord og gode stoler, og har plass til inntil 14 personer. Vegger av trepanel og utsikt mot Reinsvatnet, gjør dette til et lunt og hyggelig møterom.

lokaler

Fjellreven

Størrelse: 40 m²
Kapasitet: Styrebord – 18 stk. Klasserom – 22 stk. Kino – 30 stk. 

Fjellreven er vårt nest største møterom og kan rigges til ulike oppsett.

Standard oppsett er styrebord som har plass til inntil 22 personer. I kinooppsett kan Fjellreven huse inntil 30 personer. Fjellreven har utsikt mot terrenget og er innredet med bilder fra Pelles tid noe som gjør Fjellreven til et hyggelig møtelokale.

lokaler

Pellesalen

Størrelse: 200 m²
Kapasitet: Hestesko- 34 stk Klasserom- 70 stk. Kino-100 stk. 

Pellesalen er vår storsal og vårt allbruksrom. Pellesalen huser utstillinger og selskap i tillegg til konferanser. Pellesalen kan rigges etter ditt behov og har plass til inntil 100 personer i kino-oppsett.

Pellesalen ligger i hotellets 2.etasje og har vinduer på alle kanter, som gjør at man får masse naturlig lys og har utsikt mot fjellet.

lokaler

Pellekroa

Størrelse: 140 m²
Kapasitet: Hestesko- 26 stk. Kino- 80 stk. 

 Vår skikafé og arrangementslokale er også et topp moderne møterom! Pellekroa er et eget bygg få meter fra hovedbygningen med plass til 26 i hestesko og inntil 80 i kinooppsett.      

Teambuilding og fag?

Vinter og sommer er Pellestova det perfekte utgangspunkt for noen aktive dager med bedriften din. Bruk et av våre flotte møterom og kombiner med aktiviteter i fjellet.