fbpx

Ofte stilte spørsmål

Koster det noe å parkere hos dere? Har dere innendørs parkering?

Pris pr time: 50,-
Pris pr dag: 150,-

Overnattende gjester får alltid parkere gratis.

Boende gjester får tilbud om å parkere innendørs i vårt parkeringsanlegg. Det er ikke nødvendig med reservasjon.

Kan man reise kollektiv til dere?

Man er avhengig av egen bil eller taxi for å komme til oss.

Har dere lader til el-bil?

Ja, vi har 6 ladestasjoner for el-bil av typen 22kw. Her kobler man seg på via app og  betaler per minutt man er tilkoblet.

Hvor mye koster det å passere bommen og hvordan betaler man?

Den siste veien opp til Pellestova er eid av et privat vegselskap og man må gjennom deres bomstasjon for å kjøre opp til Pellestova.

Man betaler kun på vei opp og det koster 30kr for hver passering. Du kan betale på automaten ved bomstasjonen, eller du kan registrere deg på nett. Da trekkes det fra ditt kort automatisk for hver passering.

Nettsiden for å registere bilen din er autopay.io. Har du allerede registrert bilen din i OnePark sitt system, trekkes det automatisk.

Dersom du har kjørt gjennom uten å betale , kan du gå inn på autopay.io og betale innen 48 timer for å slippe faktura.

Kan man leie ski hos dere?

Vi har ikke skiutleie, men på Gaiastova ca 4 minutters kjøring fra Pellestova kan man leie både ski for alpint og langrenn. Du kan forhåndsbestille ski på Hafjell Skiutleie, som du kan hente på Hafjell Sport på Gaiastova.

Må vi reservere bord i restauranten på forhånd?

I perioder har vi mange boende og hyttefolk som vil spise hos oss. Dersom du vet at du skal spise her, anbefaler vi derfor å reservere bord på forhånd, slik  at du får spise på en tid som passer deg.

Går det skiheiser til hotellet?

Pellestova har langrennsløypene rett utenfor døra, men for å komme til alpintanlegget må man kjøre 4-5 minutter, til Gaiastova. Der kan man kjøpe leie skiutstyr, kjøpe heiskort og skli rett ut i alpintanlegget.

Har dere smørerom?

Ja, vi har egen skistall hvor du kan preppe skiene dine og oppbevare skiene dine under oppholdet.  Her er det Swix smørebenker,  smørejern og hver dag oppdaterer vi deg på dagens smøretips. Trenger du noen nye smøreprodukter får du kjøpt det i resepsjonen.

Alt ligger til rette for en god opplevelse i sporet!

Hva kan man finne på hvis været er dårlig?

Er det for bustetet vær til å være ute, finnes det ikke noe hyggeligere sted å være enn i Peisestova. Der kan du krype opp i en av sofaen og observere været utenfor, mens du koser deg med varm drikke og en god bok. Vi har også flere brettspill til utån.

Ønsker du å finne på noe mer aktivt kan en liten utflukt til Lillehammer være en god idé. Her kan man søke innendørs til et av flere museumer eller bare lufte seg i Lillehammers gågate.  Lillehammer-området har stor variasjon og masse aktiviteter for alle aldre!

Reiser du med barn kan en tur til Jorekstad Fritidsbad være en fin aktivitet.

Kan vi ha med hund?

Ja, du kan gjerne ha med hund på rommet, mot et tillegg på 450,- for hele oppholdet. Hunden kan tas med gjennom lobbyen og opp til hotellrommet, men det er ikke tillatt med dyr i fellesarealer eller på våre spisesteder.

Dersom du ønsker kan du gjerne benytte vårt hunderom. Det koster ingenting, men det er ikke tillatt å benytte hunderommet over natten.

Har dere sykkeloppbevaring?

Ja, vi har en sykkelbod hvor du kan oppbevare sykkelen din under oppholdet. Har du dyrt sykkelutstyr som du ønsker å ta med på rommet kan du fint gjøre det, så lenge det er vasket godt først.  

Har dere sykkelutleie?

Ja, vi har terrengsykler og el-sykler til utleie.  Ta kontakt med vår resepsjon for å leie sykkel eller for å få turtips!