fbpx

Pellekroa

Ski- og sykkelkafé, pizza, take-away

Servering: Nystekt pizza, is, brus, kaffe
Bordreservasjon: Kun drop-in

Ring oss på 61 27 45 01 for bestilling av take away eller levering på hytta.

Vi leverer til alle hyttefelt mellom Pellestova og bommen i Hundersætervegen

Sti- og løypenettet til Hafjell og Pellestova er tilknyttet Nordseter, Mosetertoppen og Sjusjøen, og mange legger turen til Pellestova for å unne seg Pellekroas pizza som belønning. Pellekroa ligger rett ved Pellestova Hotell med bil- og sykkelparkering like utenfor døra. Det er ingen bordreservering i Pellekroa, så her er det bare å dukke opp.

Vår pizza lages med Caputo mel, Italias ledende produsent av såkalt 00 mel. Deigen heves i 72 timer før den stekes i en ekte steinovn på 400 grader som gjør at pizzaen får en tynn bunn og en lett og luftig skorpe. Pellestova pizza er laget av nøye utvalgte ingredienser som gir en unik smaksopplevelse man skal lete lenge etter.

Her kan du nyte  vår nystekte steinovnspizza, samtidig som du har fantastisk utsikt rett ut i fjellet. Vi har sitteplasser både inne og ute, og tilbyr også take away og utkjøring. Vi kjører til alle nærliggende hytteområder på Hafjelltoppen.

I vinter er Pellekroa åpen hver helg, fra romjul tom. påske, i tillegg til vinterens ferieuker.

Når Pellekroa ikke har åpent med restaurantdrift, er det et av våre fineste arrangement- og selskapslokaler. Pellekroa  benyttes til konferanser, selskaper og bryllup.