fbpx

Pellekroa Pizzeria

Pellekroa

Ski- og sykkelkafé, pizza, take-away

Servering: Nystekt pizza, brus, kaffe

Ring oss på 61 27 45 01 for bestilling av take away.

Sti- og løypenettet til Hafjell og Pellestova er tilknyttet Nordseter, Mosetertoppen og Sjusjøen, og mange legger turen til Pellestova for å unne seg Pellekroas pizza som belønning. Pellekroa ligger rett ved Pellestova Hotell med bil- og sykkelparkering like utenfor døra. Det er ingen bordreservering i Pellekroa, så her er det bare å dukke opp.

Vår pizzaer blir individuelt håndstrekt og deigen vår hever over en periode på 48 timer, noe som sikrer høyest mulig kvalitet på pizzaen ved bruk av de fineste meltyper og ingredienser tilgjengelig. Alt tilbehører importert fra Italia og våre pizzakokker er selvsagt italienske.

Her kan du nyte  vår nystekte steinovnspizza, samtidig som du har fantastisk utsikt rett ut i fjellet. Vi har sitteplasser både inne og ute, og tilbyr også take away og utkjøring. Vi kjører til alle nærliggende hytteområder på Hafjelltoppen.

I vinter er Pellekroa åpen hver helg, fra romjul tom. påske, i tillegg til vinterens ferieuker.

Når Pellekroa ikke har åpent med restaurantdrift, er det et av våre fineste arrangement- og selskapslokaler. Pellekroa  benyttes til konferanser, selskaper og bryllup.

Mat og drikke