fbpx

Om oss

I ytterkanten av området på Pellestova Hotell ligger Slakteriet, med usjenert utsikt utover det fantastiske fjellet og alt dets innhold. Med et åpent kjøkken, intim atmosfære og vedfyrt peis, ønsker vi å skape opplevelser både når det gjelder smak, men også på relasjon, historie og minner.

Slakteriet er det nyeste tilskuddet av spisesteder på Pellestova Hotell, hvor vi fokuserer på nærhet til fjellet og til våre råvarer. Mye av det som blir servert er egenskutte råvarer, håndtert og videreforedlet i etasjen under restauranten, av våre egne folk. Du får en helt egen forståelse og respekt for råvarene du jobber med, når man får være med på hele reisen fra jakten starter til indrefileten ligger på tallerken, og vi tror dette gjenspeiler seg i smaken.

Slakteriet

Restaurant

I fjellet bugner det av dyr, bær og planter, og det er bare fantasien som setter grenser for hvordan vi kan dra nytte av dette. Det er et privilegium å ha dette direkte utenfor døren, noe som både vi og våre gjester setter stor pris på hver eneste dag. I Slakteriet ønsker vi å rive ned våre egne grenser, la fantasien få spillerom og skape smaksopplevelser som kun fjellet kan gi

SMAKSMENY

8-12 retter____ 1895,- 

Vinpakke____1700,-

Vi tilbyr også alkoholfri drikkepakker.

*Dersom det er flere enn 4 personer, ber vi om at dere vennligst ta kontakt her eller på tlf. 41642628

Vennligst merk at det ikke er mulig å gjøre endringer på smaksmenyen. Vi er dessverre ikke i stand til å servere vegetariske eller veganske menyer. Eventuelle allergier må meldes fra ved booking av bordet. Vi er dessverre ikke i stand til å tilpasse for allergier knyttet til melkeprotein, laktosefølsomhet og gluten.

SLAKTERIET

BUTIKK

I første etasje av Slakteriet ligger butikken vår. Her vil vi kunne tilby våre gjester både egenproduserte produkter og kjøttstykker, samt produkter fra våre kjære naboer i Øyer og i omkringliggende områder.

Kom innom for en titt, og få smake på alt det fantastiske fjellet og lokalområdet vårt har å tilby!

VÅRT TEAM

HILDE SOFIE

SLAKTERISJEFEN

RUBEN

KJØKKENSJEFEN

åpningstider RESTAURANT
man – Tor: Stengt
Fre: 19.00 – 24.00
Lør: 19.00-24.00
Søn: Stengt
Telefontider
Man – Tor: 10.00 – 15.00
Fre: 10.00 – 14.00
Lør – Søn: Stengt

 

Butikk åpningstider
fre: 16.00 – 20.00
lør 11.00 – 16.00
søn: 11.00 – 15.00

Kontakt
Tlf. 41642628
Hafjelltoppen, 2636, Øyer