
Fredag – Lørdag:
18:30 – 00:00
Midt i fjellheimen, med usjenert utsikt og vedfyrt peis, ligger Slakteriet – et sted hvor naturens råvarer møter lidenskap, håndverk og smaker som forteller historier.
Med eget kjøkken og videreforedling i huset, følger vi råvarene hele veien fra fjellet til fatet.
Resultatet er ekte, nært og uforglemmelig.

SMAKSMENY
Stor meny 10-retter 1895,-
Vinpakke 1700,-
Liten meny 6-retter 1495,-
Vinpakke 1400,-
Vi tilbyr også alkoholfri drikkepakker.
*Dersom det er flere enn 4 personer, ber vi om at dere vennligst ta kontakt på tlf. 41642628
Valg av meny skjer ved booking av bord. Opp/ned justering av meny må skje minst 48 timer før ankomst.Vennligst merk at det ikke er mulig å gjøre endringer på menyen. Vi er dessverre ikke i stand til å servere vegetariske eller veganske menyer. Eventuelle allergier må meldes fra ved booking av bordet. Vi er dessverre ikke i stand til å tilpasse for allergier knyttet til melkeprotein, laktosefølsomhet, egg og gluten.

VÅRT TEAM
Hilde Sofie Aaløkken
–
SLAKTERISJEFEN
HEAD SOMMELIER
Ruben Martinez Muñoz
–
kjøkkensjefen
matus nano
–
Sous-chef
Marius Dahl Bergheim
–
Chef
Amalie Jacobsen Foldvik
–
servitør
I fjellet bugner det av dyr, bær og planter, og det er bare fantasien som setter grenser for hvordan vi kan dra nytte av dette.
Det er et privilegium å ha dette direkte utenfor døren, noe som både vi og våre gjester setter stor pris på hver eneste dag.
I Slakteriet ønsker vi å rive ned våre egne grenser, la fantasien få spillerom og skape smaksopplevelser som kun fjellet kan gi.

