fbpx

Langrenn

Aktiviteter

Langrenn

Når: November – April
Alder:
Alle aldre
Pris: Gratis, men Øyer Turskiløyper setter stor pris på bidrag.

Vipps #46235

Se løypekart og status

Med beliggenhet på toppen av Hafjell og milevis av langrennsløyper rett utenfor døra, er Pellestova Hotell drømmestedet for deg som elsker å gå på langrenn. Utgangsdøren vår er 50 meter fra langrennssporet, så her får du virkelig ski-in/ski-out!

Vi liker å skryte av at vi har verdens beste skispor rett utenfor døra, og et fjell som er mer eller mindre skapt for langrenn. Om det ikke er verdens beste, så er vi i hvert fall rimelig sikre på at vi konkurrerer i toppen av Norges desidert beste terreng for langrenn. Og for å videreutvikle dette har vi kjøpt inn vår egen tråkkemaskin, slik at våre gjester alltid har nykjørte spor – uavhengig av været.

Løypenettet for langrenn i Øyerfjellet og Hafjell er på intet mindre enn 300 km med preparerte spor, og med tilknytning til både Mosetertoppen, Nordseter og Sjusjøen, kan du gå langt over 1000 km om du vil. Blant annet strekker den kjente Trolløypa seg gjennom og forbi Pellestova, med start på Høvringen i Rondane og målgang i Lillehammer.

Vi er stolt sponsor og aktiv bidragsyter til Øyer Turskiløyper, som står for den fysiske kjøringen av alle langrennsspor i Hafjell og Øyerfjellet. Deres maskiner står hos oss på Pellestova, slik at vi er først ut med å få nykjørte langrennsspor. Det er ikke helt uten grunn av vi kaller oss selv et langrennsparadis.