fbpx

Påskekrim på Pellestova Hotell 2024

Løser du mysteriet kan du vinne overnatting!

Det var en varm og solfylt påske på Pellestova Hotell, et luksuriøst fjellhotell omgitt av majestetiske fjell og dype skoger. Hotellet  var vertskap for mange gjester som hadde kommet  for å nyte fjellet og påskeferien.

Men idyllen ble brutt da en av de ansatte ble funnet drept på hotellet. Det var Slakterisjefen, Hilde som ble funnet i slakteriet med knivstikk i brystet. Politiet ble kalt til stedet og de startet umiddelbart etterforskningen.

Det var flere personer som var mistenkte, og politiet måtte nøye undersøke alle som var til stede på hotellet da mordet skjedde.

Først var kokken Alfons, som hadde kranglet mot Hilde den kvelden. Han var svært sint og truende mot Slakterisjefen, og hadde tidligere uttrykt at han ønsket å kvitte seg med henne.

Hotellsjef, Inga var også mistenkt, da hun hadde hatt en konflikt med Hilde om regningene. Hun var også kjent for å være en svært kald og kalkulerende person, som ikke ville nøle med å kvitte seg med noen som stod i hennes vei.

F&B Manager Niklas hadde også et mulig motiv for å drepe Hilde. Det var til og med rapporter om en opphetet diskusjon mellom Niklas og Hilde, der han truet med konsekvenser hvis hun ikke holdt seg unna visse saker.

Kokken, Guillaume hadde også et motiv for mordet, da han var i ferd med å bli sparket på grunn av dårlig arbeidsmoral. Han hadde vært svært frustert de siste dagene, og hadde til og med truet med å skade noen på hotellet.

Resepsjonssjefen, Thale var også mistenkt, da hun hadde nøkler till alle dører på hotellet og kunne hatt en hemmelig agenda for mordet.

.

12 + 10 =