fbpx

Restauranten

Spisesteder

Her på Pellestova Hotell Hafjell står smaksopplevelser i fokus.  Pellestova er derfor stedet for deg som setter pris på å nyte god mat og godt drikke. 

Vårt kjøkken er lekent og serverer mat som kombinerer tradisjonelle og nye smaker.  Vi liker å eksperimentere og er alltid på jakt etter nye smakskombinasjoner for de beste matopplevelsene. 

Vi tilstreber alltid å bruke lokale råvarer og blant annet er det meste av viltkjøttet vi serverer er egenskutt fra fjellområdene i nærheten, samt skjært og foredlet på kjøkkenet vårt. Vi har en stor vinkjeller og er lidenskapelig opptatt av å finne de beste kombinasjonene av mat og vin.

Vi har alltid vegetarisk mat på menyen, men dersom du har allergier eller andre spesielle mathensyn, ønsker vi at du gir oss beskjed på forhånd. Da får vi mulighet til å sørge for gode alternativer til deg!

På hytta og vil spise hos oss?

Vi henter dere gjerne på hytta!  Er dere på hytta i Hafjell, i området mellom bomstasjonen i Hundersætervegen og Pellestova Hotell, kan vi sørge for transport til og fra hytta. Forhåndsreserver bord og transport på tlf 61 27 45 00.*

*Tilbudet forutsetter ledig kapasitet og  gjelder kun transport til/fra restauranten.