fbpx

Utstilling på rom

Våre rom er utsmykket av vår lokale kunster Thor-Arne Moen. Han er spesielt knyttet til Pellestova med årlige utstillinger hver påske og med utsmykninger i flere av våre oppholdsrom. Han har flere separatutstillinger rundt om i Norge hvert år i tillegg til sitt atelier og galleri i Øyer.

Vårt ønske er at du skal la deg behage og inspirere av hans kunst og det er til og med mulig å kjøpe et bilde med hjem ved å henvende seg i resepsjonen! Vi ønsker dynamiske rom, der hans kunst vil rullere ved salg.

Du vil kunne bli mer kjent med kunstneren Thor-Arne Moen på hans hjemmeside og nettgalleri www.ateliervidsyn.no, i brosjyre på rom og gjennom diktboken «Lyrikk, pensel og djupe drag»

kunstner

Thor-Arne Moen

Thor-Arne Moen er født og oppvokst i Øyer i Gudbrandsdalen og har vært billedkunster i over 20 år. Han har eget atelier Vidsyn i Hafjell, samt atelier i Badalucco i Italia. I tillegg til bestillinger og salg fra galleriet, har han årlig 3-4 utstillinger.

Thor-Arne har formingslærerutdanning fra Hamar med blant annet Odd Haakensveen som lærer. Han har også skrevet dikt gjennom 30 år og gitt ut diktsamlingen Lyrikk, pensel og djupe drag i 2020. 

Thor-Arne har utsmykking i blant annet hotellets restaurant og møterom, samt en rullerende utstilling på samtlige hotellrom.

Gjør en helg ut av det!

Ta en overnatting og nyt god mat & drikke