fbpx

Vertskapet

Pellestova

Pelle var kjent for å være høyt og lavt, og sammen med kona Embjørg  holdt han på fra tidlig om morgenen til sent på kveld for å holde hjulene i gang.

Pelle hadde en unik stå-på-vilje og mer energi enn folk flest, og han fikk til en utvikling av Hundersætra og Pellestova som var helt spesiell. Han fikk blant annet laget vei over fjellet til Lillehammer, sørget for strøm til bygningene og han demmet også opp en bekk og fikk laget til et tjern, Malmtjønn.  Pelle gjorde ikke alt etter boka, men ordnet opp på sitt vis.  Et eksempel på dette er at han bygget på Pellestova i flere omganger og ikke søkte om tillatelse før i etterkant.

Vi gjør nok ting mer etter boka i dag, men har beholdt den gjestfrie stemningen som gjør at gjester kommer tilbake år etter år.  Vi gjør vårt beste for å holde Pelles ånd levende gjennom å se våre gjester og være løsningsorienterte – akkurat slik Pelle var.

I dag er vi en god sammensetning av ansatte som alle vil gjøre vårt beste for at du skal trives hos oss.

Velkommen til fjells og oss i Pellefamilien! 

En av oss?

Vi trenger alltid flink folk her på fjellet. Tror du at du kan bidra positivt til laget og være en del av gjengen på fjellet? Ta kontakt og send oss en åpen søknad!